- -
UPV
 
Windows 8.1

Les captures de pantalla s'han pres amb la següent versió de Windows 8.1: Windows 8.1 Enterprise Versión 6.3 (compilación 9600) i connectant amb el SSID UPVNET.

Si ha configurat la wifi seguint les instruccions de infoacceso, el canvi de certificat serà transparent i no rebrà cap advertiment.

En el cas de connectar amb la wifi de la UPV i rebre el següent missatge d'advertiment, haurem de seguir els següents passos per a comprovar que estem connectant-nos a la xarxa autèntica i no a una altra.

1. Premem sobre Mostrar detalles del certificado

2. Comparem que l'empremta digital que ens apareix coincideix amb l'empremta digital de la figura. . Amb el canvi de certificat previst per al 26/04/2022 l'empremta digital seria: (20:D6:58:4E:29:A3:E4:AE:EA:EA:54:88:CC:A3:8D:B6:1F:53:74:A2).

Comprove en la informació general com és l'empremta digital del certificat a cada moment. (Vore Informació general)

3. Cas que l'empremta digital coincidisca amb la indicada: podem prémer en el botó Conectar

4. En cas que l'empremta digital siga diferent, NO HEM DE CONNECTAR-NOS. És possible que la wifi a la qual s'està connectant siga pirata.

5. Si volem configurar la connexió de nou, eliminarem la configuració actual, prement amb el botó dret del ratolí, o del touchpad, sobre la connexió i seleccionant Dejar de recordar.

6. A continuació seguirem les instruccions del següent enllaç Configurar Wifi Windows 8.1.


EMAS upv