- -
UPV
 
Título de Experto Universitario en Pedagogía Universitaria (EUPU)
ICE Profesorado Título de Experto Universitario en Pedagogía Universitaria (EUPU)  ...

Objectiu

L'objectiu general del títol propi s'orienta a iniciar i desenvolupar el procés de professionalització del docent universitari en el segle XXI. En aquest sentit, el model formatiu que subjau es caracteritza per aportar un enquadrament teòric, bagatge tecnològic i pràctica supervisada. El principi organitzatiu bàsic del programa és la flexibilitat, tant en la seua concepció com en la seua realització, per a una progressiva adaptació a les necessitats individuals i situació de treball de cadascun dels participants.

A qui va dirigit?

El programa es dirigeix específicament al Personal Docent i Investigador de la UPV. Els anys d'experiència no condicionen la participació: per als professors novells (amb tres o més anys d'antiguitat), aquest programa suposarà una oportunitat per a iniciar-se en la sistematització de coneixements pedagògics; para les/us professores/és veterans que decidisquen repensar el seu acompliment professional, el programa els oferirà un escenari apropiat en el qual desenvolupar la seua reflexió, contrastar l'experiència pràctica amb altres col•legues i conèixer d'a prop les més recents aportacions de la pedagogia universitària.

Pots consultar més informació en aquest document i, si desitges preinscriure't, pots fer-ho a través del Portal de Formació Contínua i Permanent.


EMAS upv