- -
UPV
 
29/10/12
Notícia
Setmana de la Ciència 2012: 'Experimenta amb el medi ambient'

Hem programat activitats per a tots els públics, personal investigador i  centres d'educació preuniversitària, del 5 al 9 de novembre. I algunes continuen després! 

 
Del 5 al 9 de novembre, gaudeix de la Setmana de la Ciència.
 
Gran part del programa està dirigit a estudiants preuniversitaris: es tracta de tallers i xarrades de caràcter pràctic i lúdic que apropen a les persones joves, de forma experimental, què s'investiga i estudia a la universitat. 
 
Les activitats es divideixen en 4 itineraris, relacionats amb les àrees de coneixement dels estudis que imparteix el campus. 
 
- Itinerari de Tecnologies de la Informació i la Comunicació
- Itinerari de Ciències Ambientales 
- itinerari de Gestió Turística 
- Itinerari de Comunicació Audiovisual
 
Totes les activitats estan coordinades per personal investigador del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 
 
Jornada  On i com publicar les meues investigacions
La Biblioteca del Campus de Gandia, el Centre de Transferència de Tecnologia i l'editorial 3ciències han preparat la Jornada On i com publicar les meues investigacions, dirigides a persones que investiguen i volen saber com aconseguir publicar els seus resultats. Serà dimarts 6 de novembre a la Sala de Conferències 1, de 9.00 a 13.00 hores.  La inscripció pot fer-se al correu electrònic bib-epsg@upvnet.upv.es. 
 
Conferència per a tots els públics 'Els incendis forestals i el canvi climàtic: prevenció i reforestació' 
Dijous 8 de novembre a les 12.30 a l'Aula Magna, l'investigador de l'àrea de les Ciències Ambientals José Andrés Torrent parlarà sobre la problemàtica dels incendis forestals, en la conferència 'Els incendis forestals i el canvi climàtic: prevenció i reforestació'. L'activitat és d'accés lliure per a tots els públics
 
Exposició 'La mar de ciències'
Del 5 al 30 de novembre pot visitar-se l'exposició 'La mar de ciències', que amb explicacions molt visuals ens guia a través dels aspectes científics i tècnics de la investigació marina. L'exposició està instal·lada a la Sala d'Usos Múltiples de l'edifici CRAI del Campus. Hi haurà visites guiades a grups sota demanda els dimarts 13, 20 i 27 de novembre. El guia serà Miguel Rodilla, professor del Grau en Ciències Ambientals i director del Màster en Avaluaciò i Seguiment Ambiental en Ecosistemes Marins i Costaners que imparteix la UPV al Campus de Gandia.  Les visites poden sol·licitar-se al correu promocion@upvnet.upv.es. 
 
Dijous 15 de novembre hi haurà una visita exclusiva per a la comunitat universitària del Campus dirigida pel propi Miguel Rodilla, a les 13.00 hores. Les persones interessades només s'han de presentar allí. 
 
Menjar  científic
Per fer més lúdica la setmana de la ciència, del 5 al 9 de novembre podreu gaudir d'un menú lleugerament diferent a la cafeteria...;) 
 
La Setmana de la Ciència està coordinada per la subdirecció de Promoció del Campus de Gandia de la UPV, esperem que us agrade! 

EMAS upv