- -
UPV
 

En estiu, més universitat

En estiu, més universitat

Inscripció oberta als cursos d'estiu 

Comunicació transmedia, robòtica, protecció davant del soroll, food trucks, doblatge cinematogràfic, gestió d'organitzacions amb metodologia Lean - IT , fotografia, horts urbans, govern de destinacions turístiques, radio transmedia, anàlisis de xarxes socials, videomapping... són alguns dels temes que s'aborden en els cursos estiu que organitza la Universitat Politècnica de València organitza en el seu Campus de Gandia. 
 
Aquests cursos, d'entre 10 i 20 hores de durada, estan dirigits a l'aprenentatge pràctic de les persones assistents i estan impartits per professorat de primer nivell, entre els quals hi ha docents de la Universitat Politècnica de València, amb una llarga experiència en l'àmbit universitari, així com professat extern. 
 
Com Carlos Alberto Scolari, professor titular del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i Doctor en Lingüística Aplicada i Llenguatges de la Comunicació per la Università Cattolica di Milano, especialitzat en mitjans digitals de comunicació i autor, entre altres obres, de 'Narratives Transmedia. Quan tots els mitjans conten'. Scolari impartirà el Taller de Disseny de Mons Narrativa Transmedia, del 3 al 7 de juliol, amb l'objectiu d'ensenyar a 'pensar en transmedia i a desenvolupar una narrativa en diferents mitjans, en col·laboració amb els usuaris'. 
 
Es contarà també amb Chuse Lois Fernandez Aldana, Premi Ondas 2012 i Premi AERO 2014 a la Innovació Radiofònica i Premi MEDEA de la Comissió Europea 2013 per la Promoció de la Ciutadania Europea amb un projecte de radioteatre amb persones amb discapacitat mental, que serà el professor del curs 'Narrativa radiofònica transmedia', impartit del 17 al 20 de juliol. 
 
José María Síscar Melero ofereix un taller de Videomapping, del 10 al 14 de juliol. El docent, que conjuga el talent artístic amb la capacitat tècnica, va exposar la seua obra visual en el international mapping contest de Circle of light 2016 de Moscow, projectant un video mapping en el teatre de Bolshoi en 2016; va realitzar un video mapping per a la celebració de l'esdeveniment a València en commemoració a "Les falles, patrimoni universal de la Unesco" en les torres de Serrans i en la façana del Palau de la Generalitat Valenciana per a la celebració 9 d'octubre en 2016. Entre els seus projectes, es troba videomapping per a la commemoració de 'Gandia capital de la cultura 2017'. 
 
El preu dels cursos oscil·la entre 50 i 115 euros, depenent del curs. Per a facilitar l'accés a aquesta formació de gran qualitat, s'han establit preus especials per a la comunitat universitària UPV, estudiants de qualsevol universitat, persones en atur, jubilats o persones amb discapacitat. 
 
Els cursos d'estiu de la UPV en el Campus de Gandia compten amb el suport de l'Ajuntament de Gandia i  la Càtedra d'Innovació de la UPV.
(09/06/2017)EMAS upv