- -
UPV
 

Una titulada ens explica com fer cinema independent, des de la seua experiència

Una titulada ens explica com fer cinema independent, des de la seua experiència <br>

Dijous 8 de juny, 12.30h Saló de Graus

Ruth Caudeli, titulada en Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia la UPV, natural de Miramar, ofereix la xarrada 'Com es fa una pel·lícula independent', dijous 8 de juny, a les 12.30h a la Sala de Graus. 

Ruth ens parlarà de tot el procés, des de la recerca de finançament, el rodatge, la comercialització... a través de la seua experiència, que s'ha desenvolupat fora d'Espanya; reflexionarà a més a més sobre les complicacions que suposa ser una dona en la indústria audiovisual i també sobre com s'han de combatre. 

Després de titular-se en Comunicació Audiovisual, on va obtindre el premi a l'excel·lència acadèmica, Ruth Caudeli va cursar el màster en direcció de cinema en la reconeguda escola de cinema ESCAC i el de ficció televisiva per la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Autònoma d Barcelona. Ha dirigit diversos curtmetratges, entre ells 'Late' (2010) i 'Porque no' (2016), seleccionats i guardonats en més de 40 festivals internacionals. Ha dirigit i editat anuncis per a la televisió, cinema i internet, per a reconegudes marques, amb la productora Ovella Blava Films, de la qual és cofundadora. 

Col·labora en publicacions com Kinetoscopio i és professora de cinema i televisió en la Universidad Jorge Tadeo Lozano (Bogotà - Colòmbia)  en les matèries de direcció d'autors i muntatge cinematogràfic. 

Acaba de rodar el seu primer llargmetratge, ¿Cómo te llamas?, que es troba en fase de postproducció. A més a més, en desembre estrena l'obra teatral 'Roomat3', a Bogotà, i està desenvolupant el seu segon llargmetratge, 'Nada nuevo bajo el Sol'. 

(08/06/2017)EMAS upv