- -
UPV
 

La UPV, la cinquena universitat més innovadora d'Espanya

La UPV, la cinquena universitat més innovadora d'Espanya <br>

Ranking Europe's Most Innovative Universities – 2017

La Universitat Politècnica de València és una de les cent universitats més innovadores de tota Europa i la cinquena millor d'Espanya. Així s'arreplega en l'última edició del rànquing Europe's Most Innovative Universities – 2017, elaborat per Reuters.
 
El rànquing elaborat per Reuters es basa en dades recopilades per Clarivate Analytics i diverses de les seues plataformes de recerca: Incites, Web of Science, Derwent Innovations Index, Derwent World Patents Index i Patents Citation Index.
 
Entre altres variables, avalua el nombre total de patents, èxit i impacte de citació de les mateixes; patents a nivell mundial; volum d'articles publicats en col·laboració amb la indústria o el total d'articles publicats i recollits en el Web of Science Core Collection.
 
El rànquing està encapçalat per la KU Leuven (Bèlgica), seguida per l'Imperial College de Londres (Regne Unit), la Universitat de Cambridge (Regne Unit), la Universitat Tècnica de Munich (Alemanya) i l'Escola Politècnica Federal de Lausanne (Suïssa).
 
Pel que fa a Espanya, són 11 les universitats que se situen entre les 100 més innovadores. En el top 5 nacional, la primera és la Universitat de Barcelona, seguida de l'Autònoma de Barcelona, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de Catalunya i, en cinquè lloc, la Universitat Politècnica de València.
 
(24/05/2017)EMAS upv