- -
UPV
 

Seminaris del Māster d'Enginyeria Acústica oberts al públic

Seminaris del Māster d'Enginyeria Acústica oberts al públic <br><br>

Impartits per experts interncionals

El Màster Universitari en Enginyeria Acústica de la Universitat Politècnica de València - Campus de Gandia, ofereix pròximament dos seminaris impartits per experts de primer nivell en l'àmbit internacional. La assistència està oberta a públic interessat. 

El primer d'ells, que té lloc el dijous 11 de maig a les 12.30h en la Sala de Conferències 1, l'ofereix el professor Luis Godinho de la universitat de Coïmbra. La xarrada es titula "O Mètode dos Elements de Fronteira (BEM) em acústica - desenvolvimentos i aplicações"

Dijous que ve dia 18 de maig el ponent serà l'investigador Jaime Ramis, que oferirà dues xarrades, la primera titulada 'Anàlisi numèrica i analític del comportament dinàmic del conjunt mòbil d'un altaveu tipus AMT' i la segona 'Detecció de fissures mitjançant tècniques ultrasòniques no lineals'. 

El Màster en Enginyeria Acústica que imparteix la UPV a Gandia està impartit per professorat de primera línia i compta entre els seus titulats amb diversos premis a joves investigadors de la Societat Espanyola d'Acústica (SIGA). 

 
(11/05/2017)EMAS upv