- -
UPV
 

Un curs promogut des del Campus de Gandia de la UPV, premiat

Un curs promogut des del Campus de Gandia de la UPV, premiat<br>

Reconegut el valor dels cursos MOOC de la UPV per la seua difusió del coneixement

El Project Management Institute (PMI) – Capítol de València, seu local de la principal organització a nivell mundial en el camp de la gestió de projectes, ha reconegut el Programa de Cursos MOOC de la Universitat Politècnica de València i en particular, el curs MOOC de 'Introducció a la Gestió de Projectes', per la seua contribució a la pràctica, formació i difusió de la professió de direcció de projectes des d'una institució valenciana, el Campus de Gandia de la UPV.

Aquest curs MOOC ha tingut una inscripció de més de 30.000 estudiants en les tres edicions realitzades fins al moment. La 4º edició del curs començarà el pròxim mes de juny.

El Vicerector de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la UPV, Vicent J. Botti Navarro, ha rebut el reconeixement de la UPV i ha posat de manifest la importància dels projectes MOOC per a facilitar l'accés a formació d'una forma àmplia i gratuïta; el professor Alberto Palomares Chust, director del curs 'Introducció a la Gestió de Projectes' i professor del Grau en Turisme en el Campus de Gandia de la UPV, ha rebut el reconeixement atorgat al curs, i també ha intervingut en l'acte. La vicepresidenta primera del PMI- València, Amparo del Baño Giménez, ha lliurat els premis. 

Durant l'acte ha tingut lloc la ponència “Simulacions: Eina per a la presa de decisions encertades”, presentada pel Catedràtic del Departament d'Organització d'empreses la UPV, José Pedro García Sabater, organitzada per PMI- València. 

(28/04/2017)EMAS upv