- -
UPV
 

Dia de la creativitat

Dia de la creativitat <br>

Organitzat per la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia UPV 

La Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza, per tercer any consecutiu, el dia de la creativitat en les poblacions que integren la Càtedra. Una activitat oberta i gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primària i secundària en les quals es divertiran aprenent. 

El dia de la creativitat es celebra els següents dissabtes:

- 6 de maig a Oliva (Centre Polivalent - C/Antoni Mestre Sanchis, 39)

- 13 de maig a Ontinyent (Centre Cultural Caixa Ontinyent - C/Gomis, 3)

 - 20 de maig a Tavernes de la Valldigna (Casa de la Cultura - Passeig de Lepant)

 - 27 de maig a Gandia (CSI COM Plaça Prado - C/Fundació Vicente Ferrer, 6)

L'horari de les activitats és de 09:30 a 13:00 hores i és necessària la inscripció prèvia a través de la web de la Càtedra d'Innovació per tal d'assegurar la disponibilitat.

Les activitats programades són:

Robòtica

Òptica i realitat virtual 

Financity

Thinker Kids

Medi Ambient

Égaru 

Per a inscriure't en les activitats i així reservar la teua plaça has d'accedir al formulari habilitat en la web de la Càtedra d'Innovació, en l'enllaç a la notícia. 

La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Dulcesol, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA, Azimut, La Tienda Home i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna.

Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d'activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.

(06/05/2017)
Més informaciķ:
Dia de creativitat 2017EMAS upv