- -
UPV
 

Un estudiant, guanyador del Premi a la Innovaciķ dels 17ns Premis Rādio Associaciķ

 Un estudiant, guanyador del Premi a la Innovaciķ dels 17ns Premis Rādio Associaciķ<br>

Carlos Ripollés ha sigut reconegut pel seu programa 'Els viatges de Carlos Carlos'

Carlos Ripollés, estudiant de Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, és el guanyador del Premi a la Innovació dels 17ns Premis Ràdio Associació, pel seu programa ‘Els viatges de Carlos Carlos’, que s'emet a l’emisora universitària UPV Ràdio.

El premi se li ha atorgat, segons el jurat dels premis, 'per presentar en format transmèdia (podcast, ràdio, xarxes socials) un bon viatge cultural a través de la música, la literatura o la fotografia’. La gala de lliurament de premis se celebrarà el proper dijous 4 de maig, a partir de les 19.30 h, a l’Auditori de l’ONCE. L’acte serà presentat per Oriol Cruz i transmès en directe per internet a través de la web de www.radioassociacio.cat .

Carlos Ripollés, natural de Vilafranca, (Castelló) s'ha mostrat molt satisfet amb aquest premi ‘perquè és un reconeixement a una iniciativa molt xicoteta però amb la voluntat de voler trascendir la forma convencional de fer ràdio, aprofitar-nos de ferramentes com els podcasts i les xarxes socials,  amb l'objectiu d'acostar propostes culturals i musicals de qualsevol part del món’, explica.  El programa també pot escoltar-se per IVoox, iTunes i es pot seguir a través de Facebook i Twitter. 

Jesús Alba, director del del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, s'ha mostrat molt satisfet de que es reconega el talent i la bona formació del quasi titulat en Comunicació Audiovisual Carlos Ripollés, que també col·labora en el programa de divulgació científica del Campus de Gandia, ‘Ciència Propera’. 'Estem segurs que la seua intel·ligència, sensibililitat i capacitat de treball, junt a la formació de qualitat que ha rebut al Campus, li depararan molts més èxits', ha afirmat. 

(07/04/2017)EMAS upv