- -
UPV
 

El Māster en Enginyeria Acústica de la UPV - Gandia organitza seminaris d'experts internacionals

El Māster en Enginyeria Acústica de la UPV - Gandia organitza seminaris d'experts internacionals<br>

Dilluns 10 i dimarts 11 d'abril

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull la visita de dos experts en acústica, que oferiran seminaris dirigits als estudiants del Màster en Enginyeria Acústica que s'imparteix en aquest campus.

El primer ponent serà Noé Jiménez, titulat en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació i Imatge, Comunicació Audiovisual i Màster en Enginyeria Acústica per la UPV, en el Campus de Gandia. Noé Jiménez es troba en aquest moment investigant en la Universitat de Maine-França, després de realitzar la seua tesi doctoral. Jiménez va obtenir el IX Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors que atorga la Societat Espanyola d'Acústica amb el seu Treball Final del Màster en Enginyeria Acústica. 

El dilluns 10 d'abril, Noé Jiménez impartirà la xarrada 'Simulant ones elàstiques en sòlids amb FDTD', en el Seminari 1 a les 15.30h i a les 16.15h, al Seminari 2, parlarà de 'Metadifussors: difussors acústics basats en metamaterials'. 

Ultrasons amb aplicacions mèdiques 

El dimarts 11 d'abril oferirà un seminari l'investigador Serge Dos Santos,  de la INSA Centre Val de Loire Blois-Francia; Dos Santos col·labora amb grup de científicos de la UPV en el Campus de Gandia, liderat pel professor Victor Sánchez.

El seu treball conjunt se centra en l'estudi de models macroscòpics de microbambolles, que permeta estudiar de manera senzilla com es comporten aquests sistemes sota radiació amb ultrasons.

Aquestes bambolles poden ser naturals, o fabricades artificialment (es diuen agents de contrast) i s'usen per a augmentar la qualitat de les imatges ecogràfiques, per a alliberar fàrmacs en el cos de manera selectiva, entre altres aplicacions. 

El seminari, titulat 'Advanced multimodal imaging for Non Destructive Testing and ultrasonic imaging: the example of Time Reversal (TR) based Nonlinear Elastic Wave Spectroscopy (NEWS)', té lloc el dimarts 11 d'abril en el saló de graus de l'edifici G.

(10/04/2017)EMAS upv