- -
UPV
 

Fōrum- e2

Fōrum- e2<br>

Punt de trobada per a persones emprenedores, titulats, estudiants, empreses... 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València impulsa el Fòrum e², una activitat que se celebra el dijous 6 d'abril amb l'objectiu de constituir-se en punt de trobada entre empreses, emprenedors, estudiants i titulats que cerquen una oportunitat laboral i una projecció professional. La jornada inclou activitats de motivació, networking i formació...amb diverses sorpreses. 

El programa del Fòrum-e2 s'iniciarà a les 9:15h amb la inauguració oficial i un Elevator Pitch. Just a continuació té lloc la xarrada de motivació 'Tota meta comença sent un somni'. I com el networking és essencial en les relacions professionals, aquest tindrà un paper protagonista al llarg del dia, així que a les 9:45h es produirà la primera oportunitat de generar contactes amb l'activitat "Destruint les pors". 

A les 11:15h del matí tindrà lloc una conferència de Fernando Sánchez Salinero (Superpyme). Un comunicador que es va fer famós després de les seues col·laboracions en Buenafuente i que porta ja tres llibres a les seues esquenes. 

Després dels consells de Superpyme seguirem "construint el nostre futur" de la mà de Actíva-T, que dinamitzaran una segona sessió de networking actiu. 

Acabarem la jornada amb un cocktail per a comentar tot el que hem après i per a seguir coneixent gent i generant contactes.

D'altra banda, durant el matí podràs conèixer a emprenedors, a grups de recerca del Campus, a empreses de la comarca, en la Fira de la Innovació i de l'Emprenedoria on tots ells exposen els seus productes i serveis, i cerquen gent apassionada que estudia en un Campus tan excepcional com el nostre. 

(06/04/2017)
Més informaciķ:
Fōrum e-2 2017



EMAS upv