- -
UPV
 

Audiència Pública del Comitè Extern d'Avaluació, divendres 24 de març

Audiència Pública del Comitè Extern d'Avaluació, divendres 24 de març

Grau en Ciències Ambientals i Màster en Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners 

Aquesta setmana rebrem la visita del Comité Extern d’Avaluació del Grau en Ciències Ambientals i el Màster Universitari en Avaluació i Seguiment Ambiental d’Ecosistemes Marins i Costaners per a la seua acreditació.

Es tracta d’un procés que es repetirà cada 6 anys (al cas dels graus) i cada 4 anys (al cas dels màsters) i en ell es revisen tots els aspectes dels títols i finalment el comité emetrà un informe al voltant de la gestió i funcionament d’ambdós títols. En conseqüència, es tracta d’un procés molt important i mereix tota la nostra atenció.

Durant la visita que es realitzarà els propers dies 23 i 24 de març i amb la finalitat que tots els agents implicats als nostres títols siguen partíceps del mateix, es realitzarà una audiència pública amb el comité. En ella qualsevol persona podrà transmetre la seua visió del títol al comité avaluador.

Seguint les instruccions del comité avaluador, es comunica que l’audiència pública se celebrarà el divendres 24 de març a les 10.30 hores a la Sala de Conferències 1.

(24/03/2017)EMAS upv