- -
UPV
 

Programa de rādio Cičncia propera

Programa de rādio Cičncia propera

Segon episodi, dedicat al turisme gastronòmic i al turisme sostenible

Ciència propera, el programa de ràdio del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ha encetat la seua segona temporada, dilluns 6 de març. L'objectiu de Ciència propera és contribuir a la difusió del coneixement científic, així com donar a conèixer les solucions que aporta a alguns problemes quotidians. Es comptarà amb la participació de professorat i personal científic de la UPV i també d’estudiants de la universitat, que amb els seues treballs i projectes ja estan fent aportacions importants a la societat. 
 
El segon episodi del programa està dedicat al turisme: en primer lloc entrevistem a Belén Tárraga, titulada en Turisme del Campus de Gandia i recentment premiada amb un dels 13 reconeixements que entrega el Consell Social de la Universitat Politècnica de València als millors estudiants. 
 
Belén Tárraga ens explica la importància de la gastronomia com a factor dinamitzador del turisme i ens parla del seu projecte empresarial Aula Gandia Gastronòmica, que va ser el seu Treball Final de Grau.  En el reportatge, sabrem per què 2017 és l’Any del Turisme Sostenible, de la mà de l’estudiant Beatriu Soler. Per acabar, l’estudiant en Comunicació Audiovisual Carlos Carlos ens fa una recomanació musical relacionada amb el menjar i amb la música sefardita. 
 
El programa s’emet dilluns sobre les 12.30h a Ràdio Gandia Ser i a les 16.00h a UPV Radio, a més d'altres emisores. També estarà disponible en Ivoox i Itunes. 
 
La ciència millora la nostra salut, el nostre entorn, fa possible el desenvolupament tecnològic i també el creixement econòmic. Ens acompanyes en el viatge?
(08/03/2017)EMAS upv