- -
UPV
 

La tecnologia també és cosa de xiques

La tecnologia també és cosa de xiques<br>

Taula redona amb titulades del Campus, divendres 10 de març a les 12.00h, Aula Magna

Les carreres de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques (STEM en anglès) són cada vegada més necessàries en un món marcat per la revolució digital. Així i tot, a nivell mundial, es nota una falta d'interès de les xiques per aquest tipus de carreres. Els estereotips associats als estudis i la falta de figures representatives en ambients científics i tecnològics són alguns dels factors que determinen aquesta disparitat.  

Per aquest motiu, en commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març, el Campus de Gandia organitza una taula rodona amb la participació d'estudiants i titulades en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, que ens mostraran, a través de la seva experiència d'èxit, per què estudiar i treballar en tecnologia és apassionant, divertit, i ‘cosa de xiques'. 

Les participants seran Clara Luzón, recentment guardonada amb el Premi ITelecos per a la Col·legiada destacada Junior, per la seua brilant trajectòria acadèmica; Raquel Bartual, de l’equip tècnic de l’equip de motociclisme Champi Women Racing Team i Susana Bañuelos, emprenedora i directora tècnica de l’empresa Acústica i Energia Luzea i  Vicepresidenta de l'AGITCV (Asociación de Graduados en Ingeniería en Telecomunicación y TIC de la Comunidad Valenciana)

L'activitat té lloc divendres 10 de març a les 12.00h a l'Aula Magna i està oberta al públic. 

(10/03/2017)EMAS upv