- -
UPV
 

I Simposi Cātedra IVIO-UPV

I Simposi Cātedra IVIO-UPV<br>

Divendres 10 de març

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull un Simposi organitzat per la Càtedra IVIO-UPV, divendres  10 de març, que té per objectiu mostrar als professionals de l'odontologia les tècniques que estan transformant el món de la implantología oral i la periodoncia. Sota el títol “De la planificació a l'execució”, l'I Simposi Càtedra IVIO-UPV reunirà a més de cinquanta odontòlegs arribats des de diferents punts d'Espanya. L'acte tindrà lloc en el Saló de Graus del Campus de Gandia a partir de les 9:30h i serà inaugurat pel director del Campus Jesús Alba.

La trobada cerca a més contribuir a posicionar la ciutat de Gandia i el seu campus universitari com a referent de trobades científiques. Des de la seua creació, al març de 2016, un dels principis fundacionals de la Càtedra IVIO-UPV és l'organització de cursos i congressos dins del Campus de Gandia de la UPV, seu de la Càtedra.

El programa serà una invitació a viure en directe les experiències de dos grans professionals, els doctors Pablo Díaz-Romeral i Fernando Franch, així com conèixer els mètodes més innovadors en odontologia i establir un diàleg entre els ponents i els assistents per a recaptar les idees més interessants.

L'objectiu de la trobada és reunir en una jornada docent a un nombrós grup d'odontòlegs que desitgen actualitzar els seus coneixements en les àrees de la implantología oral i la periodoncia. Així mateix, a més de les classes magistrals programades hi haurà torns oberts de preguntes perquè els participants puguen discutir i debatre de forma conjunta i amb els experts.

Ponents

Aquest Simposi està dirigit principalment a antics alumnes de postgrau de l'Institut Valencià de Recerques Odontològiques, així com a diferents professionals especialitzats en les àrees de la implantología oral, la periodoncia i la cirurgia oral. El programa definitiu posa l'accent principalment en la importància d'una correcta planificació per a aconseguir una excel·lent execució dels tractaments dentals.

Patrocini de la multinacional suïssa Straumann

El Simposi compta amb la col·laboració de la multinacional suïssa Straumann. Straumann és una empresa capdavantera mundial en la recerca, fabricació i venda de sistemes d'implants dentals amb filials i distribuïdors en quasi tots els principals mercats del món. 

(10/03/2017)EMAS upv