- -
UPV
 

Pel·lícula 'La mort i la donzella'

Pel·lícula 'La mort i la donzella' <br>

Projecció dijous 2 de març a les 17.00h en l'Aula Magna

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València projecta la pel·lícula 'La mort i la donzella', (títol original: Death and the Maiden) de 1994, dirigida per Roman Polanski, i interpretada per Sigourney Weaver, Ben Kingsley i Stuart Wilson. Serà dijous 2 de març a les 17.00h. L'entrada és lliure i gratuïta. 

Paulina Escobar (Weaver), és una activista política i el seu marit és un advocat  en un Chile que acaba de sortir d'una dictadura. Un dia, una tempesta obliga al seu marit a viatjar a casa amb un veí. Aquesta trobada casual ens porta als dimonis del seu passat, ja que creu que el veí, el Dr. Miranda (Kingsley) formava part de l'antic règim  que va torturar i violar a Paulina, amb els ulls embenats.

Paulina el fa captiu per determinar la veritat; es debat entre les seues repressions psicològiques i una memòria ombrívola; Gerardo, el seu marit, es debat entre la seva esposa i la llei, i el Dr. Miranda es veu obligat a suportar la captivitat mentre que el marit i la dona busquen la veritat sobre el passat incert. 

(02/03/2017)EMAS upv