- -
UPV
 

Exposicions 'Dublin' i 'Díptics', de FotoEspaiGandia

Exposicions 'Dublin' i 'Díptics', de FotoEspaiGandia

Del  9 de febrer al 4 de març 

FotoEspaiGandia organitza al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València les exposicions 'Dublin', amb fotografies de Natxo Francés i 'Díptics', amb instantànies de Pep Aparisi. Les dos exposicions poden visitar-se a la Sala d'Usos Múltiples de l'edifici CRAI, del dijous 9 de febrer al 4 de març, de 9.30 a 20.30h, de dilluns a divendres. La inauguració té lloc dijous 9 de febrer a les 19.30h. 

Natxo Francés comença a treballar de periodista gràfic en 1992 a Diario 16. Des de llavors ha col·laborat en diferents publicacions, Tiempo, Nat i Interviu, diaris i institucions com l’Ajuntament de Gandia i l’Institut Valencià de la Música. Ha impartit i imparteix nombrosos cursos de fotografia en la Universitat Popular de Gandia, el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i l’Escola Politècnica Superior de Gandia.

Ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives en distitntes ciutats de l’Estat espanyol. En l’actualitat treballa com a a fotògraf freelance per als diaris El País, Levante EMV, així com per a l’Agencia EFE.

Pep Aparisi s'inicia en la fotografia als 16 anys;  participa en concursos de l'època guanyant alguns d'ells, però aviat s'adona que això no porta enlloc. Inicia la seua col·lecció de llibres de fotografia i sobretot segueix veient exposicions; es considera un fotògraf autodidacta.

L'any 2006 s'inicia en el món de la fotografia digital, un cop té clares la qualitat dels papers i tintes d'impressió, ja que considera que únicament es pot anomenar "fotografia", si està sobre suport paper. Actualment treballa en diversos projectes fotogràfics oberts, projectes a llarg termini, sempre al voltant del que anomena “proximitats”, sempre en blanc i negre, ja que per a ell  té la seva pròpia latitud, un espai únic en el qual es pot moure. 

(09/02/2017)EMAS upv