- -
UPV
 

El Patronat de Turisme i el Campus impulsen la Cātedra Valčncia Turisme

El Patronat de Turisme i el Campus impulsen la Cātedra Valčncia Turisme<br>

La col·laboració beneficia al turisme i als estudiants del Campus

La diputada delegada de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, s'ha reunit amb l'equip directiu del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València per a establir les bases de col·laboració entre el Patronat i la UPV, que beneficiaran tant al sector turístic de la Safor com als estudiants del Grau en Turisme del Campus de Gandia. 

Aquesta cooperació se centrarà en el desenvolupament de la Càtedra València Turisme, que vertebrarà iniciatives formatives i científiques; en el treball conjunt en el Pla de Competitivitat Turística de la Safor per a la promoció del turisme i en la participació d'estudiants en activitats del Patronat de Turisme, entre altres accions. 

Pilar Moncho, diputada de Turisme, ha felicitat al nou equip directiu del Campus i ha declarat que s'han assegut unes bases de col·laboració excel·lents. Per la seua banda Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la UPV, ha afirmat que ha sigut un honor poder rebre a la diputada de Turisme i li ha agraït la seua bona disposició i facilitats per a col·laborar amb la Universitat Politècnica de València. 

Junt a Pilar Moncho, han assistit a la reunió Pau Pérez, gerent del Patronat de Turisme, que ha sigut docent en el Campus de Gandia de la UPV; Eva Mestre, responsable dels estudis de Turisme que s'imparteixen en el Campus; Vicent Altur, subdirector d'Emprenedors i Relacions amb l'Entorn; José Pelegrí, subdirector de Pla Estratègic del Campus i Josep Llàcer, regidor de Turisme de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. 

(09/02/2017)EMAS upv