- -
UPV
 

Formaciķ esportiva, segon quadrimestre

Formaciķ esportiva, segon quadrimestre<br>

Defensa personal, bicicleta, reanimació i windsurf

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza formació esportiva per al segon quadrimestre de 2017.

El primer curs, Jornada Tècnica Defensa Personal: Tècniques antiagressió, s'imparteix el 23 i 28 de febrer i el 2 de març i el seu objectiu és posar en pràctica tècniques senzilles de defensa personal que proporcionen a l'alumne destreses en el maneig de situacions de perill i que li permeten defensar-se davant diferents tipus d'atacs que atempten contra la seua integritat física. 

El segon curs és la Jornada tècnica: ‘Mecànica bàsica de la bicicleta’ que s'imparteix el 28 i 30 de març i el 4 d'abril i l'objectiu del qual és oferir coneixements bàsics de mecànica que permeten a l'alumne ser capaç de realitzar les operacions de manteniment, reparació i substitució habituals en una bicicleta.

El 8 d'abril té lloc la 'Sessió tècnica: Reanimació cardiopulmonar i ús del desfibril·lador', que té per objectiu dotar als alumnes/as dels coneixements bàsics sobre Reanimació Cardiopulmonar i ús del DESA per a fer front amb resolució a les situacions d'urgències i emergències. 

Finalment, el 13, 20 i 27 de maig s'imparteix un 'Taller de windsurf', que pretén iniciar en aquest esport i ensenyar a actuar en situacions d'emergència. 

(06/02/2017)EMAS upv