- -
UPV
 

Formaciķ en Revenue Management

Formaciķ en Revenue Management<br>

En juny comença el nivell avançat

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València impartirà del 20 de febrer al 5 de setembre de 2017 la segona edició dels cursos online sobre Revenue Management per a la Gestió d'empreses Turístiques, en col·laboració amb l'Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor (AEHGS) i l'empresa BeezHotels.

El Revenue Management consisteix en la gestió activa dels preus en funció del comportament de la demanda amb l'objectiu de maximitzar els beneficis. En el sector turístic existeix una demanda creixent de professionals qualificats que sàpien gestionar els preus i manejar el programari de suport a la presa de decisions.

Aquests cursos estan dirigits a professionals i estudiants que volen millorar les seues habilitats en la gestió dels preus de venda, en empreses turístiques i afins, utilitzant sistemes online de reserves:

L'oferta formativa consta de tres cursos que s'impartiran de forma successiva:

-Un curs bàsic, que començarà el 20/2/17

-Un curs de nivell mitjà, amb inici el 03/04/17

-I el curs avançat (Total Revenue Management) del 01/06/17 al 05/09/17

En acabar els tres cursos l'alumne serà capaç d'optimitzar els ingressos i beneficis de reserves individuals, esdeveniments i grups, tant per a habitacions, sales i restaurant.

A causa que maig i juny és període d'exàmens, s'ha incorporat una convocatòria extraordinària a setembre, per a tots els cursos. D'aquesta forma, l'alumne podrà presentar-se:

-A la convocatòria ordinària (quan acaba un nivell i comença el següent)

-I/o a la convocatòria extraordinària (la setmana del 4 al 8 de setembre).

Aquest examen presencial podrà realitzar-se en el Campus de Vera o el de Gandia; o bé videoconferència de PoliformaT per als alumnes residents anara de València o Gandia.

Per a qualsevol consulta, els interessats poden contactar amb Bernat Roig, professor de Màrqueting en el Campus de Gandia i director del curs, en el correu electrònic bernat@upv.es

(17/01/2017)EMAS upv