- -
UPV
 

Un estudiant de Telecomunicaciķ del Campus, becat per Huawei

Un estudiant de Telecomunicaciķ del Campus, becat per Huawei<br>

Alejandro Marco ha rebut formació a Xina i ha visitat el Parlament Europeu

Alejandro Marco, estudiant del Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València  ha sigut mereixedor d'una de les 15 beques formatives atorgades per Huawei a Espanya, dins del seu programa 'El futur de les TIC' http://www.elfuturodelastic.com/.
 
Gràcies a Huawei, Alejandro ha estat en diferents ciutats de Xina, juntament amb companys de Països Baixos, Tunísia i Malawi. Allí, afirma 'ens van donar cursos sobre big data, cloud computing, xarxes mòbils i fibra òptica. En resum, va ser una experiència increïble, i espere que amb açò arribe a altres alumnes perquè puguen optar a ella l'any pròxim'.
 
Recentment Alejandro Marco també ha visitat el Parlament Europeu amb Huawei. Aquest és algun dels continguts que s'han abordat en l'episodi 9 del programa de ràdio ‘Ciència Propera’ que es realitza des del Campus de Gandia de la UPV, patrocinat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri d'Economia i Competitivitat i la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia. 
 
En l'enllaç següent pots escoltar Ciència Propera.  
(13/12/2016)EMAS upv