- -
UPV
 

Estudiants del Campus, autors de la campanya igualitāria de Nadal de la Generalitat

Estudiants del Campus, autors de la campanya igualitāria de Nadal de la Generalitat <br>

'El joguet no té gènere' es el títol del treball 

Rosa Adrià Llopis, Rafa Porta, Sara Barber García, Lara Tomàs Villagrasa, Ana Lacruz, Yasmine Hairech, María Pérez-Cejuela, Joan Albero, Andrea Homsani, Begoña Garrido i Ángela Revert, estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, són autores i autors de la campanya 'El joguet no te gènere', que impulsa la Generalitat Valenciana aquest Nadal. 
 
El treball ha sigut presentat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i podrà veure's en televisió, xarxes socials, mitjans de comunicació i autobús i metro de València. 
 
El vídeo original va ser creat com a treball transversal de segon curs. 'Sempre fem treballs amb contingut social, teníem contacte amb Lambda i els vam oferir fer-los un anunci audiovisual de contingut educatiu', explica Ana Lacruz, una de les estudiants.
 
Aquest estiu Lambda els va proposar utilitzar-ho com a campanya de Nadal i la Generalitat Valenciana es va involucrar. Per aquest motiu els estudiants han hagut de realitzar tres versions del vídeo: per a televisió, pantalles en mitjans de transport i per a xarxes socials, a més de subtitular-lo. També han dissenyat cartells per a tanques publicitàries en el metre i anuncis per a mitjans de comunicació. 
 
Els estudiants es troben en l'actualitat cursant 4t del Grau en Comunicació Audiovisual en el Campus de Gandia. Felicitats pel vostre treball!
(12/12/2016)
Més informaciķ:
El joguet no té gčnereEMAS upv