- -
UPV
 

Teatre 'The one'

Teatre 'The one'<br>

Dimecres 14 de desembre, 20.30h, Aula Magna

Estudiants del Campus de Gandia de la UPV presenten l'obra de teatre ‘The one’; una comèdia d'humor negre la intenció de la qual és, segons ens expliquen els autors, omplir la sala de riures, entreteniment i, sobretot, animar a lluitar per les aspiracions i somnis de cadascun, en definitiva, per la pròpia llibertat.

L'obra pot veure's  dimecres 14 de desembre de 20.30h a 22.00h en l'Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV. L'assistència és lliure. 

Sinopsi: 

Andrés, pare de dos fills, rep la trucada d'Hisenda, indicant-li que té només unes setmanes per a pagar el deute acumulat abans que el desnonen a ell i als seus dos fills. 

Desesperat cercarà l'ajuda del seu germà, el pare (Emilio) i Shato, el seu amic rocker i addicte, en el seu moment, a alguna que una altra substància no gaire saludable… però no trobarà més problemes, ja que tots i cadascun dels personatges principals de l'obra breguen amb una lluita interior en la cerca de la seua pròpia llibertat que tindrà com a solució: L'amor. Siga del tipus que siga.

Intervenen: 

Andrés – Carlos García; Gina – Ana Gausach; Cris – Marina Ginestar; Laura – Victoria Castro; Emilio – Andreu; Lucía – Lucía Chumillas. María – María Gómez; Miki – Diego; Shato – Manu Vicente; Ajudants - Juan Salvador, Adam Baghdali, Blanca García, Néstor Jiménez.

(14/12/2016)EMAS upv