- -
UPV
 

De la Safor al món

De la Safor al món

Dijous 15 de desembre de 10:00 a 12:15h en la Sala de Conferències del Campus de Gandia

De la Safor al món és el títol de la Jornada que han organitzat l'alumnat de l'assignatura d'Estratègies de Comunicació de Destinacions Turístiques del Campus de Gandia de la Universitat Politèncnica de València, coordinat pel professor Enric Sigalat. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer la importància i el potencial dels recursos locals de la comarca i l'important repte que suposa la seua promoció per a convertir-los en productes globals, així com la cooperació entre els diferents agents que intervenen en la gestió turística de la Safor.
Conta amb el suport de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia, la Càtedra Consum y PAC de la UPV. 
 
L'esdeveniment es desenvoluparà sobre la base de tres eixos: la promoció, la comunicació i la cultura. La jornada comptarà amb la presència d'empreses i institucions públiques del sector. 
 
Els ponents seran Raquel Huete (Directora General de Turisme de la Generalitat Valenciana), Joan Tur (Periodista i comunicador), Xavi Pérez (Gerent de Iniciatives Culturals) i Rafa Delgado, director del CEIC Alfons el Vell i professor i investigador de la UPV. 
 
En finalitzar les intervencions es realitzarà una taula redona en la qual participaran ponents i públic assistent.
 
La Jornada té lloc el 15 de desembre de 10:00 a 12:15h en la sala de conferències del Campus de Gandia (Edifici G) i està oberta a tot el públic.
(15/12/2016)EMAS upv