- -
UPV
 

Les xarxes 5G han arribat per a canviar-nos la vida

Les xarxes 5G han arribat per a canviar-nos la vida<br>

Conferència divendres 18 de novembre a les 19.30h en el centre de Gandia

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València es complau en convidar-vos a la conferència ‘El futur de les comunicacions mòbils. Les xarxes 5G’, que tindrà lloc divendres 18 de novembre a les 19:30 h. a la Casa de Cultura de Gandia. 

El 5G, que utilitzarem en la pròxima dècada de forma quotidiana, és una tecnologia que multiplicarà la velocitat de les comunicacions, abaratirà el seu consum energètic i permetrà que milions de persones i objectes que encara no estan connectats per xarxa ho estiguen. 
 
Cada persona podrà estar permanentment en contacte amb els seus amics, companys de feina, metges, serveis de seguretat… i a més a més amb el seu cotxe, electrodomèstics, supermercat… també serà més fàcil que es coneguen els nostres moviments, amb una gran precisió. 
 
Vols entendre com hem arribat fins ací i què ens depara el futur? 
 
El professor i investigador José F. Monserrat ens ho conta en una conferència, divendres 18 de novembre a les 19:30 h. a la Casa de Cultura de Gandia.
 
José F. Monserrat ha sigut distingit recentment amb una medalla a Investigadors Joves 2016, que atorga anualment la Real Academia de Ingeniería; ens alegra molt poder escoltar-lo en persona a Gandia. 
 
Aquesta conferència forma part del V Cicle de Conferències de Ciència i Tecnologia a la Safor del Ceic Alfons El Vell i de la XII Setmana de la Ciència del Campus de Gandia, i està subvencionada per la convocatòria de Propostes d’Accions Culturals PAC 2016 UPV.
 
(18/11/2016)EMAS upv