- -
UPV
 

'Bocados de cine' 2016

'Bocados de cine' 2016

Propera sessió, 1 de desembre. La pel·lícula és gratuïta. 

Ja està oberta la inscripció en ‘Bocados de Cine’; es tracta d'unes jornades que uneixen dues de les passions més populars que existeixen: el cinema i la gastronomia. Una experiència única i total, intel·lectual i sensorial, en la qual els cinc sentits es posen al servei d'especialistes en narrativa audiovisual i d'experts cuiners.

Els especialistes en cinema analitzen les obres i ajuden a disseccionar la pel·lícula: el seu guió, la seua tècnica cinematogràfica, els personatges i la seua relació amb el món gastronòmic representat.

Les escenes i pel·lícules acuradament seleccionades mostren moments en els quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes. En acabar aquesta primera part “de cinema” arriba el moment dels mossets o “bocados”.

Els participants podran assaborir i degustar un menú construït amb les escenes vistes completant el recorregut de translació de la pantalla a les estovalles. Els plats són confeccionats per experts cuiners que explicaran característiques de la cultura gastronòmica representada en cada film i les tècniques de cuina emprades per a confeccionar el menú.

Les sessions són les següents:

Dia: 17 de novembre; Horari: 19:00 a 23:00

Film: Soul Kitchen / Cuina: The Little Corner

Dia: 24 de novembre; Horari: 19:00 a 23:00

Film: Un viatge de 10 metres / Cuina: Casa Manolo

Dia: 1 de desembre; Horari: 19:00 a 23:00

Film: La cuinera del president / Cuina: Saborearte

Per primera vegada, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, les pel·lícules podran veure's íntegrament, en el Teatre Serrano. És possible inscriure's a cada sessió independentment o a totes alhora. 

(09/11/2016)
Més informaciķ:
Bocados de cineEMAS upv