- -
UPV
 

Un café en el Campus amb el director de Cortoons

Un café en el Campus amb el director de Cortoons

Dimarts 8 de novembre a les 9.00h 

Si t'interessa l'animació, no et perdes el curs: 'La història de l'animació en imatges: fites i tècniques', impartit per Alessandro D'Urso, director del Festival Internacional d'Animació Cortoons i Raúl González Monaj.

El dimarts 8 de novembre a les 9.00 h, a la cafeteria del Campus de Gandia, Alessandro D'Urso es pren un café amb nosaltres i ens parlarà de la seua trajectòria professional i també dels continguts del curs.

Formació

Les classes de 'La història de l'animació en imatges: fites i tècniques' es fan dimarts i dijous, del 15 de novembre al 15 de desembre de 2016, de 15:30 a 18:00 hores, amb una programació de 20 hores presencials (8 sessions).

En acabar el curs, l'alumne haurà adquirit una visió crítica i un bagatge visual de 110 anys d'animació. La formació compta amb el suport de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València UPV .

El programa està basat en la projecció d'allò més importants curts i llargmetratges de la història de l'animació.

Es veurà i analitzarà a Max i Dave Fleischer, Pat Sullivan i Félix, Walt Disney, Banned Cartoons, War Toons, SNAFU, Tex Avery, Robert Clampett, Looney Tunes, Merrie Melodies, Hanna & Barbera, Norman McLaren, Jan Svankmejer, i s'abordaran totes les tècniques d'animació. Es projectaran els llargmetratges "Mary and Max" (Adam Elliot, 2009), "Idiots and angels" (Bill Plympton, 2009), "9" (Shane Acker, 2010).

Més informació a l'enllaç adjunt

(08/11/2016)EMAS upv