- -
UPV
 

'Si no estās en Google, no existeixes'

'Si no estās en Google, no existeixes'<br>

Conferència divendres 4 de novembre, 19.30 h, a Gandia 

Els responsables de recursos humans busquen a les xarxes socials informació sobre els candidats, cada vegada més, segons es constata en diversos estudis sobre selecció de personal. I a tenor de l'últim informe de l'empresa de treball temporal Adecco, el 69% de la població busca ja treball per internet.

I és que internet no és només una tecnologia, és un mitjà que ha canviat i està canviant les nostres societats, introduint noves maneres de produir i de relacionar-se.

Per aquest motiu, segons la investigadora de la Universitat Politècnica de València, Marga Cabrera, és molt important conèixer com funciona internet: ‘Si Twitter, Facebook o Youtube et sonen a xinès mentre tothom al teu al voltant parla d'açò, tens un problema. El món s’ha tornat digital’, així ho afirma la professora del Campus de Gandia de la UPV, que imparteix la conferència ‘La comunicació en l'era digital: Si no estàs a Google no existeixes’, que té lloc divendres 4 de novembre a les 19.30 h a la Casa de Cultura Marquès de González de Quiròs de Gandia.

Aquesta és la tercera de les cinc conferències del 5é Cicle de Conferències de Ciència i Tecnologia a la Safor - XII Setmana de la Ciència UPV Gandia, cooganitzat pel CEIC Alfons el Vell i la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia) i subvencionada per la convocatòria de Propostes d’Accions Culturals PAC 2016 UPV.

‘Els mitjans de comunicació, les relacions personals, la docència… tot passa per una transformació digital’, afirma Marga Cabrera, que és professora del Grau en Comunicació Audiovisual i coordinadora de l'especialitat social media del Master CALSI de la UPV.

‘En aquesta part del globus, cada vegada és més important llaurar-nos una bona reputació digital i que la xarxa parle de nosaltres. No és necessari ser una estrella de futbol o un cantant famós, tothom necessita que Google el posicione i no oferisca uns resultats que puguen enterbolir la reputació o professional’, afirma l’experta. ‘O quasi pitjor: que ens ignore i no isquem, perquè en tal cas, si no apareixem, estem perdent moltes oportunitats’.

En la seua conferència de divendres 4 de novembre, Marga Cabrera farà un repàs a la revolució que estem vivint en els últims temps, reflexionarà sobre com ens afecta i de quina manera es pot conviure amb els canvis de la nostra generació digital.

Teniu informació sobre la important trajectòria professional i investigadora de Marga Cabrera en https://about.me/margacabrera i https://es.linkedin.com/in/margacabrera

(04/11/2016)EMAS upv