- -
UPV
 

Conferčncia Inaugural

Conferčncia Inaugural<br>

Dijous 20 d'octubre, 12.15 h, Aula Magna

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València realitza la seua Conferència Inaugural del curs acadèmic 2016 - 2017, dijous 20 d'octubre a les 12.15 h en l'Aula Magna. El ponent de la conferència inaugural serà Eduardo Balguerías, director del Instituto Español d'Oceanografia (IEO).

La conferència té per títol ‘De la primera crisi pesquera a la gestió integral de l'ecosistema marí: un segle d'evolució adaptativa’ i l'assistència és lliure.

Nascut a Madrid, en 1957, Eduardo Balguerías és doctor en Biologia Marina per la Universidad de La Laguna. Les seues àrees de recerca són l'avaluació de recursos vius marins, la biologia pesquera i l'ecologia marina. Des de juny de 2010 fins a l'actualitat ocupa el càrrec de director de l'IEO.

El científic ha participat en més de 30 projectes d'investigació nacionals i internacionals, finançats en convocatòries públiques, fonamentalment relacionats amb la biodiversitat, l'avaluació dels recursos vius marins i l'ecologia marina, la qual cosa li ha portat a treballar a Àfrica, Sud-amèrica i l'Antàrtida.

Entre aquests projectes, cal destacar els desenvolupats sobre els recursos pesquers de la costa occidental africana. També ha participat en 25 campanyes de recerca oceanogràfica en tots els oceans del món, excepte l'Àrtic.

Acte obert a la ciutadania

El director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, Pepe Pastor, en nom de l'equip de direcció del Campus i de la Junta de Centre de l'Escola Politècnica Superior de Gandia, desitja convidar tota la ciutadania de la Safor a participar d'aquest acte festiu, a gaudir de les paraules d'Eduardo Balguerías i compartir l'alegria dels estudiants que seran reconeguts amb el premi de Final de Grau 2015 - 2016, per la seua trajectòria acadèmica, pre- professional i personal.

L'acte de Conferència Inaugural estarà presidit pel rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora i durant ell es farà lectura de la memòria del Curs Acadèmic 2015- 2016.

(20/10/2016)EMAS upv