- -
UPV
 

Setmana de la Cičncia en el Campus de Gandia UPV

Setmana de la Cičncia en el Campus de Gandia UPV <br>

Divendres 25 de novembre, conferència 'Ultrasons: la revolució silenciosa'

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València organitza la seua XII Setmana de la Ciència. En aquesta ocasió el programa comprèn: 
 
- Cinc conferències a casa de Cultura Marquès de González de Quirós de Gandia, coorganitzades amb el CEIC Alfons el Vell. Les conferències són impartides per personal investigador del Campus de Gandia i aborden temes com el nou turisme, que serà experiencial; els efectes del canvi climàtic sobre el mar mediterrani; Internet i els seus enormes efectes sobre la comunicació; el futur de les comuniaciones mòbils, gràcies a les xarxes 5 G i l'impacte dels ultrasons en la tecnologia mèdica. 
 
Les conferències tenen lloc tots els divendres a les 19.30h, des del 21 d'octubre al 25 de novembre, excepte l'11 de novembre. L'entrada és lliure i gratuïta. Més informació en l'enllaç adjunt.
 
- ACTIVITATS PER A CENTRES D'EDUCACIÓ PREUNIVERSITÀRIA i comunitat universitària. Els centres d'educació preuniversitària han de comunicar assistència emplenant el formulari de l'enllaç.
 
a) Tallers d'Educació Ambiental. Impartits per estudiants de Ciències Ambientals.
 
1. Dimarts, 8 de novembre, de 10.00 a 11.30 h. Farem dos grups de 20 persones per grup. A qui venja a aquest grup ho convidem també a assistir a la inauguració de la Setmana de la Ciència, el mateix dimarts 8 de novembre a les 12.00 h, amb visita a l'exposició ‘Un mar de dades’.
 
2. Dimecres 9 de novembre, de 10.00 a 11.30 h Farem dos grups de 20 persones per grup. Posteriorment podreu visitar l'exposició ‘Un mar de dades’
 
b) EXPOSICIÓ Un mar de dades. Sala d'exposicions de l'edifici CRAI del Campus de Gandia UPV. Entrada lliure i gratuïta.
 
L'objectiu és conèixer l'impacte del canvi global en l'oceà i explorar la seua biodiversitat, especialment en l'oceà profund. 
 
c) Conferència: Aplicacions i sistemes multimèdia immersius i interactius: realitat virtual, videojocs, televisió intel·ligent i altres possibilitats. Dijous 10 de novembre, de 12.30 a 14.00 h. Aula Magna del Campus de Gandia UPV. Entrada lliure i gratuïta
 
La realitat virtual, els videojocs o la televisió intel·ligent seran els protagonistes de la conferència que oferirà el Immersive Interactive Media R&D Group, grup de recerca del Campus de Gandia compost per investigadors de diferents àrees i liderat pel doctor Fernando Boronat.
 
d) Monòlegs científics amb Big Van, científicos sobre ruedas
 
Divendres 11 de novembre, 12.00 h Aula Magna del Campus de Gandia UPV. Entrada lliure i gratuïta.
 
Big Van és un grup de científics que expliquen la ciència que ells mateixos realitzen d'una manera molt peculiar: amb humor. 
(17/10/2016)EMAS upv