- -
UPV
 

El president del Grup Gheisa imparteix dues xarrades en el Campus

El president del Grup Gheisa imparteix dues xarrades en el Campus<br>

Sobre comunicació de destinacions turístiques i sobre seu llibre 'El viaje imposible'

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull dijous 13 d'octubre la xarrada 'Estratègies de comunicació de destinacions turístiques', impartida per l'empresari Juan Manuel Baixauli, president del Grupo Gheisa, dins de l'activitat 'Un cafè en el Campus', que compta amb el suport de la Càtedra d'Innovació del Campus. L'activitat té lloc de 10.45h a 12.00h en la cafeteria del Campus i a ella estan convidats estudiants de Turisme i Comunicació Audiovisual i qualsevol altra persona interessada. Posteriorment, de 12.30h a 14.00h, en horari cultural del Campus, Juan Manuel Baixauli presentarà el seu llibre ‘El viaje imposible’, editat per Planeta, en la Sala de Conferències del Campus. Les dues activitats tenen accés lliure compten amb el suport de la Càtedra Consum- UPV. 

En la seua conferència ‘Estratègies de comunicació de destinacions turístiques’, l'empresari reflexionarà sobre les estratègies de comunicació i com aquestes han de basar-se en productes posats en valor: ‘Parlarem sobre com detectar un producte que és capaç de generar atracció i poder turístic cap a una zona i com és el paper que juga la comunicació en la seua difusió; aqueix conjunt producte-comunicació, serà la clau per a la diferenciació d'una destinació, per a la seua capacitat d'atracció i finalment per a l'èxit del mateix’, explica Juan Manuel Baixauli.

La xarrada comptarà amb exemples pràctics i directes del entorn, que permetran entendre molt millor com intervenen aquests aspectes en la posada en valor d'una destinació.

Juan Manuel Baixauli és president del Grupo Gheisa, que ofereix serveis turístics dirigits tant a empreses com a clients particulars. Baixauli compta amb una llarga i reeixida trajectòria en l'àmbit de la innovació turística; és a més president del Club de Marketing del Mediterráneo, que reuneix als professionals del màrqueting de la Comunitat Valenciana i president del Club para la Innovación de la Comunidad Valenciana. De 12.30h a 14.00 h, Juan Manuel Baixauli presentarà el seu llibre ‘El viaje imposible’, editat per Planeta, en la Sala de Conferències.

En aqueixa obra, Baixauli exposa les lliçons que va aprendre en l'organització de la seua primera expedició solidària a Àfrica, en 1988 i que es poden aplicar a qualsevol gran projecte professional o personal, en definitiva, a fer realitat els propis somnis.

Es tracta, segons l'autor, ‘d'una apassionant història real sobre un viatge que va durar 105 dies i en el qual, de 30 expedicionaris, 16 van haver d'anar tornant repatriats per les malalties. Gaudirem de multitud d'imatges que ens permetran veure en realitat que va suposar aquella expedició’, ha afegit.

(13/10/2016)EMAS upv