- -
UPV
 

La UPV aposta per l'aprenentatge basat en problemes reals

La UPV aposta per l'aprenentatge basat en problemes reals <br>

Estudiants de Turisme han visitat 'La Gastrocasa'

Estudiants del Grau en Turisme que imparteix la Universitat Politècnica a València en el Campus de Gandia han visitat recentment l'hotel- restaurant 'La Gastrocasa', una iniciativa innovadora del jove empresari gandiense Agustín Gómez, titulat en Turisme per la UPV. La visita ha tingut lloc en el marc del projecte PIME, d'Innovació i Millora Educativa, titulat 'aprenentatge basat en problemes reals', en el qual participa per segon any l'assignatura de 'Direcció comercial d'empreses turístiques'.

Durant la seua visita, els estudiants han pogut conèixer com es gestiona un hotel-restaurant amb encant, que aposta pel concepte només per a adults' i la qualitat dels seus productes locals. El gerent de 'La Gastrocasa’ també va donar a conèixer el sistema d'intel·ligència turística que està implantant, a partir de l'ús de la plataforma Travel Open Apps i de les eines de gestió de xarxes socials i reputació online.

Segons el gerent de l'establiment i titulat UPV, Agustín Gómez, ‘La Gastrocasa' és un petit hotel gastronòmic que aposta per una oferta turística diferent, exclusiva i per a tot l'any, i el seu objectiu és atraure turistes que vulguen desconnectar, gaudir d'una experiència gastronòmica i descobrir un entorn sorprenent com és el de Gandia i La Safor, que no solament ofereix sol i platja sinó que també ofereix turisme de natura, turisme cultural i turisme actiu-esportiu".

En el projecte d'innovació educativa titulat 'aprenentatge basat en problemes reals' participen professors de diverses escoles i facultats de la UPV; la iniciativa compta amb el suport de la Càtedra Consum-UPV i de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia. 

Segons assenyala Bernat Roig, professor de l'assignatura, 'amb aquesta iniciativa pretenem donar als nostres alumnes una formació molt aplicada, ja que van a elaborar propostes d'actuacions 'realistes', concordes amb el problema que ens ha plantejat per l'empresa'.

(04/10/2016)EMAS upv