- -
UPV
 

Exposició Miradas perpetuas

Exposició Miradas perpetuas

Pots visitar-la fins el 31 d'octubre, en l'edifici CRAI 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull l'exposició Miradas perpetuas, del 7 al 31 d'octubre en la Sala d'exposicions de l'edifici CRAI. L'exposició pot visitar-se de forma gratuïta tots els dies, de 9.00 a 21.00 h.

Segons els organitzadors de l'exposició, Miradas perpetuas és un projecte que naix amb l'estudi quasi obsessiu dels retrats. La necessitat imperant de l'ésser humà des que té ús de raó de ser recordat, i amb açò eludir a la mort, ha pres en els últims temps una importància desmesurada, fent rutinària una cosa quasi transcendental.

La realització del projecte es duu a terme mitjançant una exposició col·lectiva itinerant en la qual els artistes que componen el projecte descriuen, a través de les seues eines artístiques, la singularitat i el món individual dels subjectes retratats.

Els artistes que participen en la mostra són:

Emilio José Amorós Mallol: artista plàstic figuratiu, utilitza tècniques seques centrant-se en grafit i pastel. També es recrea amb tècniques humides alternant oli i acrílic. L'organització el defineix com a autodidacta de naixement que ha aconseguit realitzar exposicions tant col·lectives com a individuals.

María Francisca Verdú, artista de caràcter autodidacta, compagina tècniques com són l'acrílic i l'oli amb collage, cercant sempre nous mètodes per a representar les seues obres.

Manuela Medina: es tracta d'una jove artista que utilitza com a mètode d'expressió el realisme. A través d'eines artístiques focalitza els seus treballs en el retrat de rostres humans, utilitzant per a açò materials simples. També autodidacta, alguns dels seus treballs han sigut presentats en diferents exposicions.

Lluneta Holmes: jove fotògrafa de 19 anys, el seu estil està marcat per les obres pictòriques; en les seues obres beu dels seus corrents artístics preferits, des de l'expressionisme alemany fins al romanticisme, creant atmosferes i històries.

César Blay Cuquerella: fotògraf de gran experiència professional, és un dels 30 autors que componen el llibre Contemporáneos. Ha participat en nombroses exposicions i ha sigut finalista en diversos concursos prestigiosos com PhotoEspaña.

(04/10/2016)EMAS upv