- -
UPV
 

Cursos d'interpretació i direcció actoral

Cursos d'interpretació i direcció actoral<br>

Del 26 al 30 de setembre en el Campus de Gandia

La Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la UPV organitza dos cursos dirigits a ampliar les habilitats dels i les estudiants en el camp de la interpretació en cinema. Es tracta de dos cursos presencials que s'impartiran en el Campus de Gandia UPV:

- Curs d'interpretació en cinema. S'ensenyaran tècniques d'interpretació, les marques, la contenció i el ràcord emocional i preparació davant càstings, amb teoria i pràctica.

- Cursos de direcció actoral en cinema; s'aprendrà a potenciar la creativitat com a director, es donaran a conèixer les eines necessàries i el llenguatge sensorial i corporal en la relació director-actor, indicacions tècniques i treball de taula.

Tot açò en un curs que combina la teoria amb la pràctica de manera que es podrà participar en la direcció real d'un curtmetratge durant el curs. T

Tots dos cursos seran impartits per Noé Aguilera Momplet, Graduat en Comunicació Audiovisual, Diplomat en Art Dramàtic i Director de Cinescuela Méliès; ha sigut reconegut en diversos festivals i posseeix una dilatada experiència en el sector.

La formació s'imparteix del 26 al 30 de setembre.

(26/09/2016)EMAS upv