- -
UPV
 

Jornada 'Turisme Sostenible'

Jornada 'Turisme Sostenible'<br>

Dimarts 17 de maig de 10.00h a 13.30h

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, conscient de la importància del turisme com a vehicle per a impulsar una millor convivència i desenvolupament dels pobles en el món, s'uneix a la designació de l'Any Internacional del turisme sostenible, que té lloc el 2017, mitjançant la celebració de la I Jornada de Turisme Sostenible el 17 de maig de 10.00h a 13.30 h en l'Aula Magna.

La inauguració està a càrrec de Pepe Pastor, director del Campus de Gandia; Rosa Puchades, vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV i Federico Buyolo, director General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana. 

Aquesta jornada està dirigida a estudiants, actors locals i comunitat universitària amb l'objectiu de reflexionar i destacar la importància del desenvolupament turístic sostenible a través dels projectes , directrius i programes que estan duent a terme diferents organitzacions implicades. La inscripció és lliure i gratuïta.

En la jornada intervindran Shanon Mata, Analista del Pacte Mundial Xarxa Espanyola, iniciativa de Nacions Unides (ONU) per a promoure la responsabilitat social empresarial i Samiti Siv, Programme officer de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), que parlaran del turisme sostenible des del punt de vista d'aquestes dues organitzacions.

També intervindrà María José Viñals, Catedràtica de la UPV que reflexionarà sobre la participació de la universitat en el desenvolupament turístic sostenible a través de programes de cooperació internacional. La jornada ha sigut promoguda per la professorat del Grau en Turisme i doble Grau ADE – Turisme que imparteix la Universitat Politècnica de València i compta amb el suport de la Proposta d'Accions Culturals 2016 de la UPV. 

(17/05/2016)EMAS upv