- -
UPV
 

Premi per a un titulat en Turisme

Premi per a un titulat en Turisme

David tambo ha obtés el VI Premi de la Càtedra Consum - UPV pel seu TFG

David Tambo, titulat en Gestió Turística en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, ha rebut avui el VI Premi a Projectes i Treballs Fi de Carrera de la Càtedra CONSUM – UPV, pel seu treball 'Elaboració d'un pla de màrqueting per a una empresa de lloguer apartaments turístics' realitzat sota la direcció del professor Bernat Roig Merino. David Tambo està treballant en aquests moments com a manager en el departament comercial d'una de les empreses on va realitzar aquest Treball Final de Grau.

El premi s'ha atorgat així mateix a Mª Rosa Rierol López, de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la UPV. La finalitat del Treball Final de Grau realitzat per David Tambo ha sigut l'elaboració d'un pla de màrqueting estratègic per a una empresa de lloguer d'apartaments turístics de la ciutat de València.

El treball es va realitzar durant l'estada de pràctiques universitàries en dues empreses de la indústria turística, en el qual es van arreplegar dades d'aquest mercat i es va entrevistar a professionals del sector.

El pla de màrqueting estratègic va ser posat a la disposició d'una de les empreses en les quals es va realitzar l'estudi i on actualment treballa com manager del departament comercial el titulat en Turisme per la Universitat Politècnica de València.

El premi s'ha lliurat durant la VIII Jornada de Comercialització Càtedra CONSUM-UPV, que ha tingut lloc el 2 de maig en el Campus de Vera de la Politècnica. En finalitzar el lliurament de premis, Rafael Juan, Conseller Delegat de l'empresa Dulcesol, situada a Vilallonga, ha impartit la conferència ‘De marca local a marca internacional'.

(02/05/2016)EMAS upv