- -
UPV
 

X Mostra Audiviovisual Gandia

X Mostra Audiviovisual Gandia
Dijous 28 d'abril a les 19.30 h

Més de 60 projectes s'han presentat enguany a la X edició de la Mostra Audiovisual, dels quals ja es coneixen els nominats; el 28 d'abril, a les 19:30 en l'Aula Magna del Campus de Gandia, es coneixeran els resultats del certamen. L’entrada a l’acte és lliure.

Durant la gala s'atorgaran premis a diverses categories audiovisuals com a millor curtmetratge, millor documental o millor fotografia, entre d’altres.

L'objectiu és fomentar la creació de nous continguts entre els estudiants i donar difusió als seus treballs, premiant el millor projecte de cada categoria.

La Monstra

Enguany la Mostra compta amb una novetat, el premi “Monstra”. El jurat atorgarà aquest guardó al projecte, de qualsevol categoria, més desastrós; perquè fer les coses malament, també té el seu reconeixement.

L'esdeveniment estarà amenitzat per una cerimònia realitzada pels alumnes dels últims cursos de Comunicació Audiovisual.Videos, sketches i balls acompanyaren els assistents de l'acte mentre s'atorguen els premis de la X Mostra Audiovisual.

És possible seguir qualsevol novetat de l'esdeveniment, i els nominats, a través de la pàgina de Facebook X Mostra audiovisual i el Twitter @mostragandia. A més es pot contactar amb l'organització a través de mostraaudiovisualgandia@gmail.com.

(28/04/2016)EMAS upv