- -
UPV
 

Activitats relacionades amb el Dia de les Dones Treballadores

Activitats relacionades amb el Dia de les Dones Treballadores

Dones emprenedores en turisme, el treball invisible de les dones i la realitat de les dones desplaçades, aquesta setmana en el campus

De l'1 al 10 de març: Exposició fotogràfica "Dona i esport a la Universitat". Organitza Servei d'Esports.

- Divendres 4 de març a les 10:30h, al Saló de Graus: Conferència "Dona i enginyeria", per Helena Knorr, de la Universitat de Point Park (Pittsburgh, EEUU).

- Dimarts 8 de març a les 12h, a la Sala de Conferències. Taula redona "Dones emprenedores en turisme". Modera la taula redona l'estudiant del Grau en Gestió Turística, Beatriu Soler. Participen:

Mati Pinilla, titulada en Turisme que ha creat l'empresa de gestió d'events Més que vents; Amparo Miret, de l'empresa Viajes Gandia, molt vinculada a la universitat; Anaïs Dalmau, també titulada UPV i que està desenvolupant un projecte de turisme experiencial amb el programa Yuzz del Instituto Ideas i Majd Haddaji, doctoranda de la Universitat Politècnica de València que treballa en una tesi on es pregunta per què els homes s'anoma 'Chef' i les dones 'cuineres', entre altres qüestions. Serà a les 12.00 h a la Sala de conferències 1.

- Dimecres 9 de març a les 12h al Saló de Graus. Projecció del documental "El treball invisible", realitzat per la productora Caudivisuals a partir de la idea original de Llobes, col·lectiu feminista de la Safor. Organitza el Front Estudiantil Universitari (FEU).

- Dijous 10 de març a les 12:30h. Taula redona: la realitat de les dones nouvingudes. Sala de conferències 1 del Campus. Parlarem de com és el dia a dia de les dones que abandonen el seu país per tal de vindre al nostre i de com afecta el fet de ser dones a la seua realitat.

Abodarem la diferència entre cultura (tradició) i religió i parlarem del patriarcat en les diferents societats; abordarem la situació real de la dona en l'Islam davant de la interpretació que històricament se n'ha fet.

(02/03/2016)EMAS upv