- -
UPV
 

Telegrafies

Telegrafies

Programa de televisió fet per estudiants el Campus

Telegrafies, el programa de divulgació científica i de l'activitat universitària del campus de Gandia de la Universitat Politècnica de la València (UPV) ja està en la seua desena temporada.

Tot aquell que ho desitge ja pot visionar el programa  a través d'UPV TV. Així mateix, Tele7Safor ho emet també els dilluns a partir de les 19.40 hores.

Enguany, Telegrafies forma part del projecte Ciencia Cercana, finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) -pertanyent al Ministerio de Economía y Competitividad- i la Càtedra d'Innovació de la UPV.

En la seua desena temporada, Telegrafies augmenta els seus continguts científics amb la nova secció 'Diari de', on els teleespectadors podran conèixer de forma més personal als investigadors. A més, el programa inclou la secció UPVGandiaCiencia, a través de la qual es pot seguir l'actualitat científica i d'innovació del campus.

El projecte Ciencia Cercana consta de tres vessants. La primera és la realització de 12 programes de televisió amb continguts científics entre els mesos de febrer i maig. La segona, la producció de 12 seccions radiofòniques, també d'índole científica, per a la seua emissió en Ràdio Gandia SER entre setembre i desembre de 2016

Finalment, la tercera dimensió del projecte consisteix en la distribució dels continguts a través d'internet, mitjançant el blog de ciència del campus (enllaç també a peu de pàgina), Youtube, el blog de Telegrafies i xarxes socials.

A més, el projecte preveu la incorporació de subtítols -de la mà de l'Immersive and Interactive Media Group de la UPV- i diverses innovacions tecnològiques amb la finalitat d'augmentar l'accessibilitat als continguts a persones amb dificultats visuals o auditives.

(17/02/2016)
Més informaciķ:
Blog de TelegrafiesEMAS upv