- -
UPV
 

Exposició el projecte LIFE Albufera

Exposició el projecte LIFE Albufera

Del 1 al 18 de febrer. Hall de la Sala de conferèncias

El Campus de Gandia de la UPV continua amb activitats amb motiu del Dia Mundial dels Aiguamolls, que es commemora el 2 de febrer.

Exposició del projecte LIFE Albufera De l'1 al 18 de febrer

Hall de la Sala de conferències

LIFE Albufera és el resultat d'anys de col·laboració entre les administracions públiques, organitzacions ecologistes i universitats. És un projecte europeu centrat en la gestió integrada de tres aiguamolls artificials a l'entorn del parc natural de l'Albufera de València: el Tancat de la Pipa (València), el Tancat de Milia (Sollana) i el Tancat de l'Illa (Sueca). L'objectiu és demostrar com un treball adequat sobre aquests espais millora la qualitat de les aigües i l'hàbitat de les aus.

El projecte està coordinat per l'Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient de la Universitat Politècnica de València i compta amb el cofinançament d'ACUAMED, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i la Comissió Europea, a través del programa LIFE +.

Participen Acció Ecologista-Agró, Fundació Global Nature i la Societat Espanyola d'Ornitologia (SEO BirdLife). Més informació en http://www.lifealbufera.org

La presentació del projecte LIFE Albufera ha tingut lloc dilluns 8 de febrer, a les 12:30h a la Sala de Conferències. Ho ha fet Lourdes Ribera, d'Acció Ecologista Agró, representant el projecte.

Dijous 18 de febrer, a les 12:30h a la Sala de Conferències, es realitzarà una conferència més específica dins el mateix tema, titulada 'Millora de la qualitat de les aigües de l'Albufera mitjançant aiguamolls artificials', que impartirá Miguel Martín, professor de la UPV al Departament d'Enginyeria  Hidràulica i Medi Ambient. En aquesta xarrada s'exposaran els resultats obtinguts en el marc del projecte LIFE Albufera.

(08/02/2015)EMAS upv