- -
UPV
 

Exposiciķ fotogrāfica Entropia

Exposiciķ fotogrāfica Entropia<br>

Del 14 de gener al 5 de febrer en el CRAI 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull l'exposició ‘Entropia’, organitzada per FotoEspaiGandia, amb fotografies de Juan Sande. Podrà visitar-se a la Sala d'usos múltiples del CRAI des del 14 de gener al 5 de febrer. La inauguració té lloc el 14 de gener a les 19.30 h. 

Segons afirmen en FotoEspaiGandia, el medi fotogràfic no és més que una drecera, una coartada que possibilita espais de trobada entre l'autor i el seu casual espectador. Aquestes fotografies són visions nues i espontànies, se sostrauen del quotidià, amb el seu propi halo d'inquietud i misteri, elles per si soles es despullen i mostren el seu singular caràcter. Tractar de descobrir més del que manifesten és anar més lluny de l'esperat. L'Entropia és un concepte usat en termodinàmica que pot ser considerada com una mesura de la incertesa, un concepte tan actual com a proper.

La sèrie expositiva la componen 21 fotografies de mesures diferents, amb impressió d'infecció de tintes naturals sobre paper baritat, muntades amb paspartú i emmarcades en fusta natural de diferents grandàries i protegides amb cristall.

Juan Sande és fotògraf independent, Expert Universitari en Arts Visuals, Fotografia i Acció Creativa per la Universitat Miguel Hernández d'Elx; dinamitzador i docent en activitats lúdiques per a joves i director de tallers de fotografia lúdics- formatius en 'mertola-PHOTO'. Ha exposat en diverses universitats i centres culturals i ha participat en festivals i fires de fotografia; també ha treballat en catàlegs, l'últim dels quals, en 2015, és el llibre 'Contemporanis. Trenta Fotògrafs d'Avui'.

(14/01/2016)EMAS upv