- -
UPV
 

Gandia Game Jam

Gandia Game Jam

Desenvolupa un videojoc en 48 hores. No cal tindre coneixements previs!

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València tornarà a ser una de les seus de la Global Game Jam, la marató de desenvolupament de videojocs d'àmbit mundial, que té lloc el cap de setmana del 29 al 31 de gener. Durant 48 hores, els assistents formaran equips per a crear un videojoc a contrarellotge, sobre un repte secret que es planteja cada any i que només es fa saber al principi de l'activitat; la filosofia de la Global Game Jam és la col·laboració, el foment de l'aprenentatge col·lectiu i la diversió.

No són necessaris coneixements previs, solament voler participar en aquest procés de creació d'un videojoc. Per a participar des de la seu de Gandia, la Gandia Game Jam, és necessari inscriure's a través de la web del Centre de Formació Permanent (enllaç baix). El cost de la inscripció és de 20 euros. Poden seguir-se les novetats en http://gandiagamejam.webs.upv.es;  Facebook.com/gandiagamejam i Twitter, en el perfil @gandiagamejam i el hashtag #GGJ16.

La celebració de la Gandia Game Jam és una iniciativa d'alumnat del Campus de Gandia de la UPV que va sorgir fa quatre anys i que conta amb el suport de la Càtedra d'Innovació del Campus i l'Institut Idees de la UPV, ja que el sector del videojoc es troba en expansió i constitueix una nínxol d'oportunitats per als estudiants i titulats. Durant la jornada es disposaran espais per a descansar, refrigeris i begudes.

A més de Gandia, hi haurà altres 520 seus arreu del món. 

(23/01/2016)EMAS upv