- -
UPV
 

Jornada per a negocis locals 'Impulsa el teu negoci'

Jornada per a negocis locals 'Impulsa el teu negoci'<br>

Dijous 14 de gener. Inscripció gratuïta

El dijous 14 de gener té lloc en el Campus de Gandia de la UPV la Jornada per a Negocis Locals 'Impulsa el teu negoci', en la Sala de conferències 1, de 16.30 a 21.00 h. En ella, les persones emprenedores i gerents de negocis locals podran aprendre, de forma totalment pràctica, les claus perquè se'ls trobe fàcilment i de manera adequada en Internet. La jornada està organitzada per Seo.school, empresa nascuda en el Centre d'Emprenedors del Campus i compta amb la col·laboració de la Càtedra d'Innovació i l'Institut Idees de la Univesitat Politècnica de València. La inscripció és gratuïta i ja està oberta en http://www.seo.school/jornada-seo/
 
La Jornada arrancarà amb les Micro xarrades 'Idees Locals', en la qual empresaris locals explicaran les seues pròpies experiències en internet. A continuació Alberto Talegón, Director de SEO.school, impartirà la classe principal, 100% pràctica, titulada 'SEO Local', on mostrarà els passos a seguir per a tenir presència local en Google, el buscador més utilitzat. Els assistents hauran de portar el seu tablet o portàtil i podran aprendre durant la sessió com optimitzar la presència del seu negoci en internet.   
 
Per a finalitzar es realitzarà una ronda de networking, patrocinada per Gin&twitts, en la qual els assistents continuaran aprenent de les experiències personals i creant sinergies entre professionals.
 
La importància de que se'ns trobe en Google
 
Segons explica Inmaculada María LópUz, de SEO.School, quan arribem a una població que no coneixem, ens pot sorgir la necessitat de trobar un negoci (restaurants, hotels, taller mecànic, tendes….) i per a açò 'tirem mà del nostre telèfon mòbil o tablet cercant el més proper a nosaltres, com podem arribar, horari o número de telèfon'. Inmaculada María López afirma que per a una empresa és de vital importància aparèixer, no ja en els primers llocs, sinó també de forma clara i correcta, de manera que  aquesta estratègia ajude a captar nous clients. En aquesta Jornada per a Negocis Locals es coneixeran les claus per a configurar de forma correcta els principals aspectes SEO que permeten tenir presència local en Google i així impulsar de manera efectiva el nostre negoci.
 
Seo.School 
 
Seo.school és una Escola Superior d'Especialistes SEO nascuda en el Centre d'Emprenedors del Campus de Gandia; realitza cursos de formació, masters, tallers i gestiona el posicionament web de diverses empreses a nivell nacional. 
 
(14/01/2016)EMAS upv