- -
UPV
 

Conferčncia 'Idees per a mapes que milloren l'experičncia turística'

Conferčncia 'Idees per a mapes que milloren l'experičncia turística'<br>
Impartida per la investigadora Pau Alonso-Monasterio
El Campus organitza la conferència “Idees per a fer mapes que milloren l'experiència turística i la conservació del patrimoni natural i cultural... a més de servir de ventall, clar”, impartida per Pau Alonso-Monasterio, investigadora especialitzada en la conservació i difusió del patrimoni natural i cultural. Serà dimarts 15 de desembre a les 15:15h a l’aula 35 el Campus. 
 
Aquesta conferència donarà a conéixer aspectes esscencials en la seua tesi doctoral, realitzada al Grup d’Investigació Aplicada al Turisme, de la UPV, i que ha sigut mereixedora del premi extraordinari de tesi doctoral de la UPV. 
 
En la trajectòria investigadora de Pau Alonso-Monasterio destaca la realització d’estades a destinacions turístiques emblemàtiques, com el Parc Arqueològic de Petra, a Jordània  o el Sitio Maya de Copán, a Hondures, ambdós llocs Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, amb el resultat de la publicació de sengles mapes. 
 
A més, ha dissenyat el Centre de Visitants de la Marjal de Gandia, així com les rutes interpretatives de l’entorn, i el Centre de Zones Humides de Tunis, al fort otomà de Gahr el Melh. 
 
(15/12/2015)EMAS upv