- -
UPV
 

Exercicis per a alliberar la tensió muscular

Exercicis per a alliberar la tensió muscular<br>
Millora el teu benestar amb este curs, el 14 i 16 de desembre

El Servei d'Esports del Campus de Gandia de la UPV imparteix la jornada tècnica 'Estiraments: exercicis per a alliberar la tensió muscular', el 14 i el 16 de desembre, de 16 a 21 h. La inscripció ja està oberta. 

Segons expliquen des del Servei d'Esports, les postures que el nostre cos adopta al llarg del dia, bé siga en el treball, en l'estudi i també en la pràctica esportiva, influeixen en la nostra musculatura, lligaments i articulacions. 'Anem acumulant tensions i ens anem engarrotant. D'aquesta manera adquirim molts vicis posturals. Els estiraments ens ajuden a alleujar les tensions, recuperar la flexibilitat dels ossos i articulacions i a corregir els patrons posturals', afirmen. 

En aquesta jornada, impartida per la fisioterapeuta Nuria Sanfélix, s'ensenyaran i practicaran diferents tècniques per a relaxar músculs, recuperar la flexibilitat i corregir les postures inadequades. Entre les tècniques es troben la Facilitació Neuromuscular Propioceptiva (F.N.P.), la Reeducació Postural Global (R.P.G), el Stretching i el Shiatsu.

El preu del curs és de 5 euros (taxes) per a estudiants UPV, 25 euros per a la resta de membres UPV i 35 per a públic general.  

(14/12/2015)EMAS upv