- -
UPV
 

Jazz en el Campus

Jazz en el Campus

Dijous 26 de novembre a les 20.00 h, gratuït

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València acull el concert de Jazz de Conde-Pastor-Rolff Trio,  dijous 26 de novembre a les 20.00 en l'Aula Magna. L'assistència és gratuïta. El concert forma part del XXII Festival Jazz UPV, Novembre, cicle que la UPV organitza en els seus tres campus durant la segona quinzena del mes de novembre i que s'ha consolidat com un dels projectes musicals més destacats de la Politècnica. Sota les premisses de multiculturalitat i qualitat, per la UPV han passat des d'artistes internacionals fins al més destacat del panorama nacional, amb especial atenció de jazzistes valencians. Açò ha permès gaudir durant aquests anys de múltiples estils arribats des de quasi totes les parts del món.

Conde-Pastor- Rolff Trio 

El nou trio format pels valencians David Pastor i Álex Conde i l'italià Massimiliano Rolff presenta un projecte que desdibuixa fronteres físiques i estilístiques. Conde - Pastor- Rolff Trio és una formació de qualitat musical de primera línia, en la qual el portentós so de la trompeta de David Pastor es converteix en nexe d'unió entre dues estètiques llunyanes i al seu torn complementàries: el pianista Álex Conde i el contrabaxista Massimiliano Rolff. El trio explora les possibilitats de les seues composicions originals, en la qual l'eclecticisme individual queda suspès en l'equilibri d'una rica suma de personalitats. 

Un trio en el qual els papers conjugats donen lloc a una nova forma d'acostar-se als bagatges musicals de l'Atlántico i tots dos costats del Mediterrani. Els girs d'autenticitat jazzística alliberada a través del flamenc de Conde i la contemporaneïtat i traços d'avantguarda del llenguatge de David Pastor fan que l'accent italià Rolff en la base rítmica puga moure's entre la tradició i la modernitat. Conde-Pastor-Rolff proporciona per tant una experiència musical que ha perdut la noció de qualsevol frontera transgredint, fins i tot, les dimensions sonores d'un trio.

(26/11/2015)EMAS upv