- -
UPV
 

Curs gratuīt per internet de 'Introducciķ a la Gestiķ de Projectes'

Curs gratuīt per internet de 'Introducciķ a la Gestiķ de Projectes'<br>

Actiu des del 10 de novembre

Alberto Palomares, professor de les assignatures 'Informàtica de Gestió' i 'Noves Tecnologies Aplicades al Turisme' en el Grau en Turisme del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, imparteix un curs gratuït a través d'internet titulat 'Introducció a la Gestió de Projectes'. El curs comença el 10 de novembre i es pot accedir a ell des de l'enllaç d'aquesta notícia. 

L'objectiu del curs és introduir conceptes bàsics de la Gestió de Projectes / Project Management (PM), segons les metodologies del Project Management Institute (PMI). El PMI és la principal organització mundial en el camp de la direcció de projectes (www.pmi.org). Les seues guies estan basades en les bones pràctiques de professionals de tot el món i les seues certificacions, com per exemple, el Project Manager Professional (PMP), són molt demandades per empreses de tots els sectors. La gestió eficient dels recursos i del temps és un aspecte clau perquè un projecte empresarial o professional triomfe, motiu pel qual les eines que la faciliten són fonamentals. 

Aquest curs ja es va impartir el juliol en la plaforma de cursos massius online de la UPV, UPV[x]. En aquesta primera edició del curs es van inscriure 3186 persones, de les quals el van finalitzar un 17,4%, superior a la mitjana del 12% de persones inscrites que finalitzen aquest tipus de formació. En aquesta segona edició, el curs s'imparteix a través de la plataforma global Edx.

Edx és una plataforma fundada per la Universitat d'Harvard i el MIT en 2012. En Edx s'ofereixen cursos d'alta qualitat a través d'internet (Cursos MOOC - Massive Online Open Courses) elaborats des de les millors universitats, dels quals poden beneficiar-se estudiants de tot el món. Compta amb més de 85 entitats associades. Els cursos que la Universitat Politècnica de València ofereix en la plataforma Edx poden trobar-se ací: https://www.edx.org/school/upvalenciax 

(10/11/2015)EMAS upv