- -
UPV
 

Concurs de micrometratges contra la violència de gènere

Concurs de micrometratges contra la violència de gènere <br>

El termini de presentació de treballs és del 25 d'octubre al 13 de novembre

El Campus de Gandia de la UPV convoca un concurs de micrometratges. Sota el lema "RELACIONS IGUALITÀRIES, RELACIONS SANES" es pretén reflexionar sobre comportaments que previnguen qualsevol situació de violència de gènere, així com generar nou material audiovisual amb l'objecte de sensibilitzar contra aquest problema social. Es valoraran enfocaments nous, que no se centren en els estereotips de la violència física, sinó que aborden la violència com un fenomen complex que engloba la violència psicològica. Recomanem la lectura del còmic de sensibilització elaborat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat: 

http://www.msssi.gob.es/ssi/violenciaGenero/publicaciones/comic/home.htm i també aquests còmics fets per la Generalitat Catalana: 

http://www.gencat.cat/interior/violenciamasclista/comic-vm/ 

Requisits per a participar

Ser estudiant, PAS o PDI del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 

Cada participant podrà presentar tots els treballs que desitge. Els micrometratges seran originals, d'autoria pròpia i no premiada en cap altre concurs. Cada obra inclourà el seu títol propi i el subtítol: Concurs de Micrometratges “Relacions igualitàries, relacions sanes”.

Els micrometratges presentats només podran ser gravats amb la càmera d'un telèfon mòbil, càmera fotogràfica digital o tauleta (tablet), podent després editar-se amb les eines necessàries.

Hauran de tenir una durada entre 10 segons i 2 minuts, inclosos els títols de crèdit si els hi hagués, i ser gravats en alta resolució (1920 x 1080), per a garantir el seu correcte visionat.

El termini de presentació s'inicia el dia 25 d'octubre, finalitzant el dia 13 de novembre (data de registre d'entrada).

Es concedirà un únic premi consistent en:

- Càmera GoPro HERO 

-Inscripció gratuïta per a tots els membres del grup del micrometratge guanyador per al congrés  Comunica 2.0 2016. 

- Diploma acreditatiu del premi per a tots els integrants del grup. 

(25/10/2015)EMAS upv