- -
UPV
 

I Jornada de Transferència de Coneixement en Turisme

I Jornada de Transferència de Coneixement en Turisme<br>

Amb la intervenció de Nayara Expósito, Graduada en Gestió Turística del Campus

L'Associació de Turismòlegs de la Comunitat Valenciana (PROTECTUR) i INVAT.TUR, han impulsat la “I Jornada de Transferència de Coneixement en Turisme”, en la qual els estudiants de grau o màster en turisme podran mostrar els seus treballs a tot el sector turístic. La jornada es realitzarà el pròxim 23 d'octubre a partir de la 9 h en el CdT de València. 

Una de les ponències de la jornada la presenta la titulada en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València,  Nayara Expósito Fuster, que parlarà dels reptes de constituir un Col·legi Oficial de persones graduades en Turisme. En la seua xarrada, la titulada analitzarà la legislació que recolza la creació del col·legi Oficial, la terminologia que defineix als i les professionals del turisme i les eixides d'esta professió. S'exposaran les associacions i organismes que existeixen a Espanya per a professionals del turisme i els avantatges i desavantatges de la creació del Col·legi. 

Nayara Expósito, de la promoció 2010- 2014 del Grau en Gestió Turística (ara Grau en Turisme) afirma que en este moment està treballant en el projecte de creació del Col·legi Oficial ja que, considera, serà positiu per al sector. En el futur vol dedicar-se a la gestió i organització d'esdeveniments turístics. 

(23/10/2015)
Més informació:
No DisponibleEMAS upv